Persoonlijk

Waddenzee

Ik ben in 1976 geboren in Harlingen. Opgegroeid aan zee, bij storm naar de dijk en in de weekenden vaak het Wad op, naar Vlieland of Terschelling. Na veel omzwervingen woon ik met mijn man en drie kinderen weer aan de Waddenzee; op het Hogeland van Groningen.

Wageningen

Naast mijn studie heb ik vooral veel plezier beleefd en ervaring opgedaan bij de Wageningsche Studenten Roeivereeniging Argo als coach van diverse wedstrijdroeiploegen en (dagelijks) bestuurslid (functie Materiaalcommissaris).

Van Den Haag via Spanje en Engeland naar Groningen

In Den Haag bij DG Water, afdeling Waterkeringen kwam ik voor het eerst in aanraking met Hoogwaterveiligheid. Hier was ik betrokken bij het tot stand komen van beleid voor de PKB Ruimte voor de Rivier. Bij de Environment Agency (in Londen) werkte ik als beleidsadviseur aan het programma ‘Making Space for Water’. Daarna heb ik zowel in Engeland als in Nederland voor ingenieursbureaus gewerkt aan diverse uitdagende projecten; van grote Masterplannen als Masdar city in Abu Dhabi, KRW maatregelen IJssel tot de pilot Meerlaagsveiligheid Marken.
Ik ben flexibel en ga graag een uitdaging aan; zo hebben mijn man en ik een aantal jaren in Spanje aardappels verbouwd en steek ik ook nu graag de handen uit de mouwen op zijn akkerbouwbedrijf.